Gespot: Disney schoenen voor kinderen

Gespot: Disney schoenen voor kinderen

Fan van Disney of op zoek naar de perfecte kinderschoenen? Met de nieuwe Disney schoenen ga jij jouw kinderen gegarandeerd ontzettend blij maken. Ze staan bovendien goed bij alle kinderkleding. In deze blog lees jij alles over deze speelse schoenen met jouw favoriete Disney figuren erop. Ze zijn er helaas alleen voor kinderen, dus voor de volwassen maten moet je (nog) even blijven hopen.

Walt Disney

Walt Disney is een van de bekendste filmproducenten van de wereld. Het merk is bekend van Mickey Mouse, maar ook van bijvoorbeeld Assepoester, Frozen en Donald Duck. Al 59 keer is een Disneyfilm genomineerd voor een Oscar, waarvan het bedrijf er maar liefst 22 in de wacht heeft gesleept. Naast van Disney schoenen ken je het merk ook van de vele pretparken.

Disney sneakers

De meeste kinderen zijn fan van Disney en haar figuren. Hebben ze al Disney speelgoed, Disney kleding of een dekbedovertrek, dan passen deze schoenen er ook bij. De schoenen zijn op dit moment exclusief verkrijgbaar bij de Nederlandse schoenenwinkel Nelson. Je hebt dan bijvoorbeeld de keuze uit Katrien Duck, Mickey of Minnie Mouse op je schoenen. Zoals je van Disney mag verwachten zijn de schoenen van hoge kwaliteit en uitgevoerd in leer. Ze hebben veters én een ritssluiting, dus ook voor kinderen zonder veterstrikdiploma zijn de schoenen ideaal. Spuit ze voor gebruik wel even in met een spray. Zo blijven de schoenen vrij van vuil en helemaal mooi wit.

Disney schoenen of andere kinderschoenen kopen?

De meeste kinderschoenen hebben vaste maten. Doordat kinderen zo snel groeien is het onwijs eenvoudig om kinderschoenen online te bestellen. Zorg ervoor dat je vooraf de kinderwinkel beoordelingen leest. Zo weet je wat je van de webwinkel kunt verwachten. Ook bijpassend speelgoed vind je online. Lees daarbij ook vooraf de speelgoedwinkel reviews. Je weet zo dat je goed zit en kunt jouw kind in alle rust trakteren op een mooi paar schoenen of leuk Disney speelgoed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *