De spelregels van het Klaverjassen

Klaverjassen is een Nederlands kaartspel dat lijkt op sjoelen. Het wordt meestal met vier personen gespeeld, en het doel van het spel is om meer punten te scoren dan je tegenstander. Het spel wordt gespeeld met een kaartspel van 32 kaarten, en elke speler verdeelt om de beurt de kaarten in 3-2-3 stapels. Nadat alle kaarten verdeeld zijn, pakken de spelers hun kaarten op en de persoon die na de deler zit (met de klok mee) mag troef maken. Troef betekent dat je een van de vier kleuren kiest waarvan je denkt dat die samen meer dan de helft van de punten zal opleveren. Het spel wordt gespeeld tot één team 100 punten heeft. Lees hier alles over de spelregels

Klaverjassen is een leuk en gemakkelijk spel om te leren, en het is een geweldige manier om tijd door te brengen met vrienden en familie. Dus verzamel wat mensen en probeer het eens! Je zou wel eens verslaafd kunnen raken aan dit verslavende Nederlandse kaartspel.

Klaverjassen is een leuk en makkelijk spel om te leren, en het is een geweldige manier om tijd door te brengen met vrienden en familie. Dus verzamel wat mensen en probeer het uit! Je klaverjassen zou wel eens verslaafd kunnen raken aan dit verslavende Nederlandse kaartspel.

Klaverjassen is een Nederlands kaartspel dat lijkt op sjoelen. Het wordt meestal gespeeld met vier personen, en het doel van het spel is om meer punten te scoren dan je tegenstander. Het spel wordt gespeeld met een kaartspel van 32 kaarten, en elke de speler verdeelt om beurten de kaarten in drie stapels van drie, twee en drie. Nadat alle kaarten zijn gedeeld, pakken de spelers hun kaarten op en de persoon die na de deler zit (met de klok mee) mag troef maken. Troef betekent dat je een van de vier kleuren kiest waarvan je denkt dat die samen meer dan de helft van de punten zal opleveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *